unnamed (2)

Інтернет – це безмежний світ інформації, у якому можна знайти як корисний, так і шкідливий контент. А обличчям всесвітньої мережі є соціальні мережі, у яких можна знайти різноманітну інформацію. Саме тому, як правильно користуватись соціальними мережами, була присвячена лекція, яка була проведена в рамках проекту «Поширення ідей толерантності, індивідуальних прав та захисту вразливих груп через призму медіаосвіти для молоді та громади Закарпаття як елемент зміцнення громадянського суспільства».

Слухачами цікавої лекції були вихованці Закарпатського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Лектор, член ГО “Закарпатське Вільне Медіа” Мирослава Вербищук звернула увагу на небезпеки, які чатують у соціальних мережах. Насамперед, користувачам соцмереж варто часто змінювати паролі, а також не оприлюднювати особисті дані про родину, місце проживання, місцезнаходження, номер телефону та номер банківської картки, адже шахраї можуть скористатись будь-якою інформацією.

Крім того, Мирослава розповіла про те, як правильно вести свою сторінку у соціальних мережах. Вона зазначила, що часом роботодавці вимагають від майбутніх найманих працівників їхні адреси у соцмережах. І часом саме неправильне ведення сторінки може викликати негативне враження у роботодавця, через що звичайній людині буде складно знайти роботу.

У актовій залі військового ліцею тривала жвава та невимушена розмова між майбутніми офіцерами та лектором. А завершилась вона у кращих традиціях користувачів соцмереж: зйомкою селфі з лектором.

1

2

k

unnamed (1)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed