DSC_0071

16 лютого в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі за ініціативи громадської організації “Закарпатське Вільне Медіа” пройшла лекція на тему “Медіаграмотність: як правильно вести себе в соціальних мережах”. Студентам різних спеціальностей була представлена цікава та детальна презентації, яка покликана навчити молодь правильній поведінці у віртуальному просторі.

Лектор Мирослава Вербищук на конкретних прикладах пояснила як правильно вести власні сторінки в соціальних мережах, на чому варто робити акцент, та як вберегтись від шахраїв, які намагаються використати один з найпопулярніших засобів комунікації як інструмент для обману.

Дана лекція перша з восьми запланованих, які пройдуть в різних навчальних закладах краю. Дані лекції будуть містити теж цікаві неформальні методи освіти та інтерактивні елементи роз’яснення проблематики.

ГО “Закарпатське Вільне Медіа” висловлює слова подяки директору коледжу Кабаці Богдану Івановичу та викладачу української мови та літератури Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу Долинській Любові Михайлівні за сприяння в організації та проведенні лекції.

DSC_0063

DSC_0064

DSC_0068

DSC_0069

DSC_0071

DSC_0073

DSC_0074

DSC_0077

DSC_0080

DSC_0087

DSC_0093

DSC_0095

Лекція пройшла в рамках проекту “Поширення ідей толерантності, індивідуальних прав та захисту вразливих груп через призму медіа освіти для молоді та громади Закарпаття як елемент зміцнення громадянського суспільства”, що реалізовується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», за фінансової підтримки Європейського Союзу.